Türkiye (Son Dakika) Postacı kılığındaki polislerden suçüstü

Postacı kılığındaki polislerden suçüstü

Paylaş
Postacı kılığındaki polislerden suçüstü

Eskişehir'de postacı kıyafeti giyen güven timleri, tramvaydan inerken bir kadının cüzdanını çalan iki kişiyi suçüstü yakaladı

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli postacı kıyafeti giyen güven timleri, durumundan şüphelendiklerin İ.Y (20) ile P.Ö’yü (25) takit etmeye başladı.

Haberin Devamı

Zanlıların, bindikleri tramvaydan inerken Reyhan Benmutlu adlı kadının cüzdanını çaldığını fark eden güven timleri, İ.Y. ve P.Ö’yü suçüstü yakaladı. Zanlıların emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Bu arada, cüzdanı çalınan Benmutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, tramvaydan indiği sırada cüzdanını yanında olmadığını fark ettiğini ve durumu polise haber verdiğini kaydetti.

Postacı kılığındaki polislerin cüzdanını 2-3 dakika içinde getirdiklerini anlatan Benmutlu, şöyle konuştu: "Onlar cüzdanımı çalanları takip ediyorlarmış. PTT’den emekliyim, polisleri postacı kılığında görünce çok etkilendim. Polisin postacı kılığında görev yapmasından çok mutlu oldum. Türk polisine müteşekkirim, hepsine teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiler, inşallah onlar da mutlu olur."

Haberin Devamı

A.A.