Yaşam Posta'ya yapımcı damat geldi!

Posta'ya yapımcı damat geldi!

Paylaş
Posta'ya yapımcı damat geldi!

Posta.com.tr yazarlarından Sabanur Kıraç, geçtiğimiz hafta sürpriz bir törenle ünlü yapımcı Serkan Balbal ile evlendi

Balbal, tatile gidiyoruz diyerek New York’a götürdüğü Kıraç’ı; gelinlikten düğün arabasına kadar her detayı en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş sürpriziyle şoke etti.

Çifte en yakın arkadaşları Cenk ve Aslı Nur Yüksel ile Fatma Solak da eşlik etti. Nikah sonrası üç gün daha New York’ta kalan oradan da Las Vegas, Los Angeles ve San Diego’ya geçen çift böylece balaylarını da tamamlamış oldu.

Türkiye’ye döndükten sonra hem nikahlarını hem de ortağı oldukları Karaköy’deki yeni mekanları On Off’un açılışını kutlayan Balbal çiftini sevdikleri, spor ve medya dünyasının önemli isimleri ve aileleri de yalnız bırakmadı.

Yıllarca radyo ve televizyonda çeşitli programlar yaptıktan sonra Saran Holding’de yöneticilik yapan ve ardından kendi firması olan Örümcek Yapım’ı kurarak Dersimiz Atatürk ve Çanakkale 1915 gibi önemli filmlere imza atan Balbal, aynı zamanda farklı sektörlerin önemli markalarına da pazarlama ve reklam danışmanlığı veren bir isim.

Sabanur Kıraç ile altı ay kadar önce bir arkadaş ortamında bir araya gelip o günden beri de hiç ayrılmamışlar. Çıkmaya başladıktan kısa süre sonra annelerinin çocukluk arkadaşı olduğunu öğrenmeleri yani ailelerin birbirlerini zaten tanıması ve çiftin birbirine duyduğu sevgi, saygı ve aşk her şeyi hızlandırmış.

İki ay içinde Sabanur Kıraç’a evlenme teklif eden Serkan Balbal aynı zamanda ilk mekan yatırımı olan On Off Karaköy’de de Kıraç ile ortak olmak istemiş.

Sektörün tanınan ve başarılı isimlerinden Melih Doğan’ın işletmeciliğini yürüttüğü mekanın tüm işlerine birlikte koşturan çift düğün kutlamalarını da bu mekanda yapmayı bu yüzden seçmiş.


Haberin Devamı