Magazin Prens Harry ve Meghan Markle ABD’de gizlice ev aldı

Prens Harry ve Meghan Markle ABD’de gizlice ev aldı

Paylaş
Prens Harry ve Meghan Markle ABD’de gizlice ev aldı

İngiliz kraliyetinden ayrılan Harry ile eşinin İngiltere’ye dönmeyecekleri kesinleşti. Çiftin gözlerden uzak yaşamak için ABD’de sakin bir bölgede ev aldığı ortaya çıktı.

Ocak ayında İngiltere kraliyet ailesinden ayrılıp ABD’ye taşınan Prens Harry (35) ve eşi Meghan Markle’ın (38) ABD’nin sakin Santa Barbara bölgesinde gizlice ev aldıkları ortaya çıktı. ABD’ye taşındıklarından beri 1 yaşındaki oğulları Archie ile oyuncu Tyler Perry’nin Beverly Hills’teki 18 odalı malikanesinde oturan Harry ve Meghan, bir ev alıp 18 milyon dolarlık konutu boşalttı. Paparazzilerin uğrak noktası Beverly Hills’te rahatsız olan çiftin, gözlerden uzak yaşamak istediği öğrenildi. Çiftin oğullarının normal bir hayatı olması için Santa Barbara’ya taşındığı belirtildi.

Haberin Devamı

‘Tarzı değildi’

Ailenin bir yakını, “Harry ile Meghan’ın artık yaşamak istedikleri yer Santa Barbara. Burası sessiz ve mahremiyete dikkat edilen bir bölge. Zaten Tyler Perry’nin evi Harry’nin tarzı değildi. Harry, Buckingham Sarayı’nda büyüdü ama daha samimi evleri tercih ediyor” dedi. Yeni evlerine taşınan çift, böylelikle sunucu Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres gibi pek çok ünlüyle komşu oldu. Santa Barbara’da fiyatı 100 milyon dolardan başlayan lüks evler bulunuyor.

14 milyon 650 bin dolar

Çift, 9 yatak odası ve 16 banyosu bulunan bu malikane için 14 milyon 650 bin dolar ödedi. 2003 yılında inşa edilen malikane, 2009 yılında ilk sahibine 24 milyon dolara satılmıştı. Malikanenin bahçesinde tenis kortu, yüzme havuzu ve bir de çay evi bulunuyor. Bunun yanı sıra ana binasında bir kütüphane, iki sauna, oyun odası, spor salonu, 5 otomobile uygun bir garaj da bulunuyor.

Haberin Devamı

Malikanenin bahçesi ise son derece bakımlı. Arazi içinde gül bahçeleri, servi ağaçları, lavanta bahçesi, hatta 100 yıllık zeytin ağaçları bile var. Malikanenin iki yatak odalı bir de konuk evi bulunuyor. Ana binanın hemen yanındaki bu yapıda ise Meghan Markle'ın annesi Doria Ragland'ın yaşayacağı konuşuluyor. Birkaç ay önce ortaya atılan iddialara göre Ragland, uzun süredir çiftle birlikte yaşıyor ve torunu Archie'nin bakımını dadılarla birlikte üstleniyor.

Santa Barbara'nın Montecito adlı bölgesinde bulunan malikane, çifte aradıkları "gizli özel yaşam" seçeneğini de fazlasıyla sunuyor. Ana bahçe kapısından girdikten sonra kat edilen uzun yol, etrafındaki yüksek ağaçlar ve çevre düzenlemesi de buna uygun.