Magazin Prens Harry ve Pippa Middleton aşk mı yaşıyor?

Prens Harry ve Pippa Middleton aşk mı yaşıyor?

Paylaş
Prens Harry ve Pippa Middleton aşk mı yaşıyor?

Prens Harry ve Pippa Middleton'ın üç aydır aşk yaşadığı iddia edildi

İngiltere Prensi Harry (31) ile Düşes Kate’in kardeşi Pippa Middleton’ın (32) üç aydır gizlice aşk yaşadığı iddia edildi. İddialara göre, Prens ve Middleton, Düşes Kate tarafından tuvalette öpüşürken yakalandı.

Amerikan OK! dergisinin haberine göre, ikili arasındaki yakınlaşma 2011’de başladı ancak, Prens Harry aylar boyunca Pippa Middleton’ı ikna edemedi. Prens Harry ve Middleton’ın, ağabeyi Prens William’ın düğününde flörtleştiğini yazan dergi, düğünde Middleton ve Prens Harry’nin tuvalette öpüşürken Kate Middleton’a yakalandığını öne sürdü. Düşes Kate’in bu durumdan hoşlanmadığını aktaran dergi, ikilinin daha sonra başka insanlarla ilişkiler yaşadıklarını belirtti.

OK! dergisine göre, Middleton ve Prens Harry bu süre zarfında da birbirlerinden hoşlanmaya devam etti. Üç ay önce her ikisinin de sevgililerinden ayrılmalarının ardından Pippa Middleton’ın Prens Harry’nin evine gittiği ve ikilinin burada Adele, Ellie Goulding ve Bruno Mars dinleyip şarap eşliğinde makarna yediği öne sürüldü. Makarnayı Prens Harry’nin hazırladığı ve Pippa Middleton’ın sabaha karşı 3’te kendi evine döndüğü de bilgiler arasında.

Haberin Devamı