Yaşam Prisma Fotoğraf Düzenleme Uygulaması Büyük İlgi Gördü

Prisma Fotoğraf Düzenleme Uygulaması Büyük İlgi Gördü

Paylaş
Prisma Fotoğraf Düzenleme Uygulaması Büyük İlgi Gördü

Prisma fotoğraf düzenleme olayına yeni bir boyut kazandırdı.

Prisma, kullanıcılarına neler sunuyor?

Haberin Devamı

Bu uygulama, temelinde fotoğraflara çizim efekti sunuyor şeklinde ifade etmek mümkün. Ancak tablolama, mozaik, boya yağmurları ve daha bir çok efekt ile de son derece şık fotoğrafların hazırlanmasına olanak sağlıyor.

Uygulama içerisinde hangi efektler yer alıyor?

Running in the storm, Udnie, Mondrian, Urban, Mononoke, Heisenberg gibi can alıcı bir çok efekt bulunuyor. Oldukça geniş ve başarılı bir efekt yelpazesine de sahip olan bu uygulama, son dönemlerin yoğun olarak tercih edilen fotoğraf düzenleme uygulaması arasına girmeyi başarmış durumda.

Çıkışından henüz çok bir zaman geçmemiş olmasına rağmen, yüksek bir çıkış yakaladığını da zaten yazımızın başında ifade etmiştik. Prisma Fotoğraf düzenleme uygulamasını denemek, muhteşem efektlerine göz atmak isteyenler için, halen Android ve iOS platformlarında ücretsiz olarak kullanıcılara sunulduğunu da tekrar hatırlatalım. Yakın zaman içerisinde ücretli versiyona veya uygulama içi satın alımlara geçiş yapması muhtemel Prisma fotoğraf düzenleme uygulamasını edinmek için, cihazlarınızın uygulama marketlerinde ” Prisma ” şeklinde arama yapmanız yeterli olacaktır.

Haberin Devamı

HTC Desire 830 ile fotoğraflar daha net