Gündem PTT sonuçları ne zaman açıklanacak? Açıklanan tarih geçerli mi?

PTT sonuçları ne zaman açıklanacak? Açıklanan tarih geçerli mi?

Paylaş
PTT sonuçları ne zaman açıklanacak? Açıklanan tarih geçerli mi?

PTT sonuçları için nefesler tutulmuş vaziyette... PTT Destek Hattı Twitter'dan sonuçların 20 Eylül'de açıklanabileceğini duyurdu. Şimdi gözler bu tarihe çevrildi.

PTT sınavı 12 Ağustos'ta gerçekleşti. Bu tarihten itibaren sınava giren tüm adaylar sonuçlara kilitlendi ve "PTT sonuçları ne zaman açıklanacak" sorusunu sormaya başladı. Adaylar, sosyal medya başta olmak üzere birçok mecradan sonuç tarihine ilişkin bilgi almaya çalışırken PTT Destek Hattı Twitter'dan PTT sınav sonuçlarının 20 Eylül'de açıklanabileceğini duyurdu.

Haberin Devamı

KAÇ PUAN ALMAK GEREKİYOR?

Sınavda; Avukat, Mimar, Mühendis, PTT Uzman Yardımcısı ile Tekniker pozisyonlarına başvuranlardan yazılı ve sözlü sınav sonucunda 70 puan ve üstü alanlar; Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık), Gişe ve Büro Görevlisi (Bankacılık), Gişe ve Büro Görevlisi (Pazarlama), Gişe ve Büro Görevlisi (Lojistik), Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (PTT'de çalışan firma elemanı), Postacı, Postacı (PTT'de çalışan firma elemanı) pozisyonlarına başvuranlardan yazılı sınav sonucunda 60 puan ve üstü alanlar başarılı sayılacak.