Yaşam PTT'den E-Telgraf uygulaması

PTT'den E-Telgraf uygulaması

Paylaş
PTT'den E-Telgraf uygulaması

'Müşterilerimiz evinden hiç çıkmadan, PTT şubelerine uğramadan, evlerindeki internet yardımı ile www.ptt.gov.tr'den istedikleri kişilere, ulaşmasını istedikleri saatte telgraf gönderebiliyorlar. '

SamsunPTT Başmüdürü Adnan Sert, kurum olarak son dönemde önemli atılımlar yaptıklarını belirterek, "Yaptığımız yeniliklerle vatandaşlarımızın işlemlerinin daha hızlı ve kolay olmasını sağlıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Samsun PTT Başmüdürü Adnan Sert, son zamanlarda PTT’nin yaptığı atılımlarla önemli aşamalar kaydettiğini söyledi. Vatandaşlara yönelik hizmetlerden birinin e-telgraf uygulaması olduğunu söyleyen Başmüdür Sert, "Müşterilerimiz evinden hiç çıkmadan, PTT şubelerine uğramadan, evlerindeki internet yardımı ile www.ptt.gov.tr’den istedikleri kişilere, ulaşmasını istedikleri saatte telgraf gönderebiliyorlar. Vatandaşlarımız aynı zamanda gönderdikleri telgrafın fiyatını belirleyip, ödemesini de kredi kartı ile anında yapabiliyor" dedi.

Bunların dışında e-tebligat hizmetinin yakın zamanda faaliyete gireceğini vurgulayan Adhan Sert, "Bununla ilgili mekanların dizaynı yapıldı.Türkiye’de 600 bin kayıtlı şirketlere tebligatlarını internet üzerinden göndereceğiz. Bu sayede hem tebligatları daha hızlı ulaştıracağız, hem de kağıt israfını önleyeceğiz. Bu sistemde gönderilen e-tebligat, gönderim tarihinden 5 gün sonra işleme girecek. Kargodaki atılımımız ise devam ediyor. Türkiye’de 5 bine yakın aracımız kargoların teslim ve taşınması konusunda uğraş veriyor. Bunları son zamanlarda yaptığımız girişimlerle artık dolu gidip gelmeye başladı. Vatandaşlarımızı teveccühü bizi sevindiriyor. Zaman zaman aksaklıklar olsa da bunları telefonlarla vatandaşlarımızı memnun edecek şekilde çözüyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Samsun il ve ilçelerinde 75 şube ile hizmet vermeye gayret gösterdiklerini söyleyen Adnan Sert, "Halkımızı mağdur etmemek için onların ayaklarına gitmeye çalışıyoruz. Su doğalgaz, elektrik gibi faturaların tahsilatını gerçekleştiriyoruz. Bunun dışında her türlü bankalara ait tahsilatlar yapılıyor. Şu anda 4 bankaya ait müşterilere kredi verebiliyoruz. 2010 ve 2011 yıllarında Türkiye’nin en çok kredi veren kuruluşu seçildik. Vatandaşlarımız, sadece bir çay içene kadar kredilerini tahsil edebiliyor" dedi.

DHA