Bilim - Teknoloji Pubg mobile ios ve Adroid sürümü yayında
Paylaş
Pubg mobile ios ve Adroid sürümü yayında

Dünyanın en büyük haritasına sahip olan ve şu son dönemlerde popüler olan PUBG, Çin dışındaki ülkelerde de PUBG Mobile olarak iOS ve Android platformunda dağıtılmaya başlandı.

PlayerUnknown’s Battlegrounds ya da daha çok bilinen ismiyle PUBG, Çin dışındaki ülkelerde de PUBG Mobile olarak iOS ve Android platformunda dağıtılmaya başlandı. Bugüne kadar yapım yalnızca Çin üzerinde indirilebilir durumdaydı.

PUBG Mobile orijinalinden farklı mı?

Öncelikle şu anda tüm ülkelerde oyunun indirilebilir hale gelmediğini belirtmemiz gerekiyor. PUBG Corp. ilk olarak Kanada’da indirilebilir hale geldi. Şimdiyle tüm dünyada ve Türkiye’de kullanılabilir durumda.

Uygulamayı Google Play veya App Store üzerinden “PUBG Mobile” olarak aratırsanız kolayca Tencent tarafından yayınlanan yapımı görebilirsiniz.

Oyun aynı oyun motoru yani Unreal Engine 4‘ü kullanıyor. Ayrıca Miramar adındaki 8 kilometrekarelik harita da yapımın Android ve iOS sürümünde yer alıyor. Fakat orijinal sürümle aralarındaki en önemli fark, oyunun mobil platformlarda ücretsiz olarak sunulmuş olması. PC sahipleri ise yapıma 69 TL ücret ödeyerek sahip olabiliyor.

Haberin Devamı