Magazin Puhu TV Dip ilk 1. bölüm fragmanı yayınlandı

Puhu TV Dip ilk 1. bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Puhu TV Dip ilk 1. bölüm fragmanı yayınlandı

Puhu TV'de yayınlanacak olan Dip ilk 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Dip 1. bölüm fragmanı da yayınlanır yayınlanmaz izleyenleri meraklandırmayı başardı. Güçlü kadrosuyla internette izleyicisi ile buluşacak. Peki, Dip ne zaman yayınlanacak? Dip oyuncuları kimler?

Dip ilk 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Puhu TV'nin büyük umutlarla internette yayın hayatına başlatacağı Dip'in konusu, ne zaman başlayacak ve oyuncu kadrosu kimler? soruları merak konusu oldu. Fi dizisinin bitimiyle iki dizinin tanıtımını yapan Puhu TV'nin dip diziside bayağı merak edileceğe benziyor. Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP çok yakında sadece puhutv'de!


DİP 1. BÖLÜM FRAGMANI

Dip fragmanı yayınlanır yayınlanmaz. İzleyici kadrosuyla şaşkına döndü. Neslihan Atagül, Berrak Tüzünataç ve İlker Kaleli'nin olduğunu görüyoruz. İşte dip 1. bölüm fragmanı

DİP NE ZAMAN

Puhu TV'de yayınlanacak olan Dip'in ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.





PUHU TV- DİP

DİP KONUSU NEDİR?

İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmekle görevli olan Sahir, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, Bilge’yi bulur. Hayatı sırlarla dolu, gizemli bir bilim kadını olan Bilge’yle tanıştığı andan itibaren Sahir’in önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları aralanacaktır. İkilinin eşiğinde olduğu bu kapının ardında her sır, yeni bir sırrı doğurmaktadır. Sahir ve Bilge içine atıldıkları bu büyük savaşta hem birbirlerine destek olacak hem de geçmişten, bugünden ve yarından gelen ve gelecek olan yaralarını birlikte saracaklar.


DİP OYUNCU KADROSU
Dip oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. dip oyuncuları kimler? İşte detaylar...
İLKER KALELİ
NESLİHAN ATAGÜL
BÜLENT EMİN YARAR
LALE MANSUR
OLGUN TOKER
BERRAK TÜZÜNATAÇ
LALE MANSUR
OLGUN TOKER

Haberin Devamı