Spor QPR kaleci sorununu çözdü

QPR kaleci sorununu çözdü

Paylaş
QPR kaleci sorununu çözdü

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Queens Park Rangers, Inter'le sözleşmesini fesheden Brezilyalı kaleci Julio Cesar'ı kadrosuna dahil etti

Tecrübeli oyuncu, yeni takımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. 2005 yılından bu yana Inter’de forma giyen Julio Cesar, İtalyan ekibiyle olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Bunun ardından 32 yaşındaki kaleci, İngiltere Premier Lig takımlarından QPR ile sözleşme imzaladığını açıkladı.

Bu kadar yetenekli bir kaleciyi kadrolarına kattıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden QPR’ın menajeri Mark Hughes, "Böyle yetenekli bir kaleciyi kadromuza katabildiğimiz için çok mutluyum. Cesar hem harika bir kaleci hem de kazanma arzusu çok yüksek bir oyuncu" diye konuştu.

İtalya'dan sonra Ada'nın yolunu tutan Julio Cesar da, "Premier Lig dünyanın en iyi ligi. QPR’ın hedeflerine ulaşmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım" ifadelerini kullandı.

Kariyerine Brezilya'da Flamengo takımınında başlayan Julio Cesar, 2004 yılında Brezilya ile yaşadığı Copa America şampiyonluğunun ardından, milli takımın değişilmez kalecisi haline geldi.

Bu çıkışla Avrupa'nın dev kulüplerini peşinden koşturan Cesar, tercihini İtalya'dan yana kullanmıştı. İtalyan devi ile 228 maçta sahaya çıkan Julio Brezilyalı, 1 Şampiyonlar Ligi ve 5 İtalya Ligi şampiyonluğu kazandı.

Haberin Devamı