Spor Quaresma: "Kesinlikle ayrılmayacağım"

Quaresma: "Kesinlikle ayrılmayacağım"

Paylaş
Quaresma: "Kesinlikle ayrılmayacağım"

Beşiktaş ile arasındaki sorunları bir türlü aşamayan Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı takımdan kesinlikle ayrılmayacağını dile getirdi

Beşiktaş ile arasındaki sorunları bir türlü aşamayan ve teknik direktör Samet Aybaba tarafından kadrodışı bırakılan Ricardo Quaresma gündeme ve geleceğine dair flaş açıklamalarda bulundu.

Quaresma, Beşiktaş ile 1 yıllık kontratının olduğunu ve siyah-beyazlı takımdan ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini dile getiren Quaresma, Samet Aybaba'ya da "Formamı geri istiyorum" mesajı gönderdi.

'Futbolu çok özledim'
Şu anki hislerim çok da karmakarışık değil aslında... Çok net duygularım var yani; Tek kelimeyle özetlemem gerekirse açım... Beşiktaş'a, Beşiktaş taraftarına futbola açım. Çok özledim futbolu, İnönü'yü, Çarşı'yı, formamı... Her şeyi çok özledim. Formamı geri stiyorum. Beşiktaş'a yeniden faydalı olmak istiyorum. Yeniden goller atmak, tribünleri coşturmak istiyorum.

'Taraftarlara aşığım'
İçinde bulunduğum durum nedeniyle böyle konuştuğumu zannetmeyin. Çünkü asla böyle biri olmadım. Fakat şunu herkes bilsin ki, Beşiktaş taraftarına aşığım. Geldiğim günden beri bana büyük ilgi gösterdiler, aralarına aldılar beni, kendilerinden biri saydılar ve bana 'önemli' olduğumu hissettirdiler. İşte bu nedenle onlar da benim için çok önemli, tıpkı benim onlar için olduğum kadar...

'Hiçbir yere gitmiyorum'
Nereye gitsem, kiminle konuşsam 'N'olacak' diyor. Ne olacağını inan ki ben de bilmiyorum; fakat ne olmayacağını kesinlikle söyleyebilirim. Daha 1 yıllık kontratım var, yani yasal açıdan da Beşiktaş'ta birlikteliğim sürüyor. Bu süreç boyunca hiç bir yere gitmeyeceğim. Dediğim gibi, ne olacağı belirsiz, ama ne olmayacağı işte bu kadar basit, buradayım, burada kalacağım.

'Formamı geri istiyorum'
Benim Beşiktaş için neler verdiğim ortada... Geldiğim günden bu yana yaptıklarım alt alta yazıldığında her şey ortaya çıkar. Futbol elbette dünü değil, geleceği düşünmeyi gerektirir.. Ve ben de bu yüzden geleceğe dönük duygularımdan bahsetmek istiyorum. Neler verdiğim, neler verebileceğim hakkında mutlaka bir fikir yaratır, öyle değil mi! İşte bu yüzden formamı geri istiyorum.

'Ayrı kalmak çıldırtıyor'
İnanın bana, takımımdan ayrı kalmak beni çıldırtıyor. Daha önce yaşadığım başarılar aklıma geliyor, attığım goller aklıma geliyor. Attığım gollerden sonra tribündeki taraftarların coşkusu gözümün önünden hiç gitmiyor. Sürekli aynı şeyleri konuştuğumu düşünmeyin lütfen, fakat gerçekten de içimden gelen bunlar işte... Aşık olduğum formamı geri istiyorum.

'Hocama mesajım var'
Yeni teknik direktörü gerçekten de hiç tanımıyorum. Bu nedenle de kendisi hakkında bir yorum yapmam mümkün değil. Bu, en azından bana yakışmaz. Çünkü hayatım boyunca karşımdaki hiç kimseye ön yargılı olmadım. Bu nedenle onun hakkında konuşmayacağım, fakat bu röportaj sayesinde ona da bir mesajım olacak: Ben formamı geri istiyorum.

'Bir şans daha istiyorum'
Formayı giydiğimde, takımıma neler katabileceğimi herkes gördü. Quaresma'nın nasıl bir futbolcuolduğunu da herkes biliyor. Tribünde oturmak bana göre değil ve bu durum beni hiç mutlu etmiyor. Yeni bir başlangıç yapmaya ihtiyacım var. Fakat başka bir ülkede, başka bir şehirde, başka bir kulüpte değil. Yine Türkiye'de yine İstanbul'a ve kesinlikle yine Beşiktaş'ta... Bir şans daha istiyorum.

'Derbide tribündeyim'
Galatasaray'a karşı oynamayı çok isterdim. Maalesef şartlar buna izin vermedi. Bugün arkadaşlarım elimden geleni yapacak, Beşiktaş'a yakışan mücadeleyi gösterecektir. Hepsine başarılar diliyorum. Biliyorum ki sadece dilemek yetmez, bu nedenle bugün mutlaka İnönü'de olacağım ve tribünden, Beşiktaş ailesinin bir ferdi olarak takımıma destek vereceğim.

Sporx

Haberin Devamı