Spor Quaresma'yı Portekiz'de soydular

Quaresma'yı Portekiz'de soydular

Paylaş
Quaresma'yı Portekiz'de soydular

Sakatlığı nedeni ile Portekiz'de bulunan Beşiktaşlı oyuncu silahlı kişiler tarafından soyguna uğradı

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma’nın, gece 00:40 sularında Lizbon’da silahlı kişiler tarafından soyguna uğradığı bildirildi. Saati, yüzüğü ve küpeleri gasp edilen Portekizli yıldızın, 44 bin euro zarara uğradığı öğrenildi.

Olayın ardından bir Portekiz televizyonuna telefonla bağlanan Quaresma yaşananları anlatarak sağlık durumunun iyi olduğunu uaçıkladı.

Haberin Devamı

Sakatlığı nedeniyle Portekiz’de bulunan Ricardo Quaresma, büyük bir şok yaşadı.

Valencia’da forma giyen vatandaşı Miguel’le birlikte Lizbon’da gece dışarı çıkan Quaresma'nın, saat 00:40 sularında silahlı ve maskeli 3 kişi tarafından yolu kesildi. Audi R8 marka aracını durduran kişilerin silahlarını Quaresma’ya yönelttikleri, yıldız futbolcuyu ölümle tehdit ettikleri ve futbolcunun üzerindeki 8 bin 500 euro ile birlikte, pırlanta küpe, saat, yüzüğü alarak kaçtıkları belirtildi.

44 bin euro’luk kayba uğrayan Quaresma ve Miguel’in arabalarının ise bırakıldığı, soyguncuların yaya olarak olay yerinden uzaklaştıkları öğrenildi.

Olayın ardından bir Portekiz televizyonuna telefonla bağlanan Quaresma yaşananları anlatarak sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Quaresma’yı gasp edenlerden biri yakalandı

Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma’yı gasp eden 3 kişiden birinin yakalandığı bildirildi. Portekiz televizyonunun, savcılık kaynaklarına dayandırarak verdiği haberde, 32 yaşındaki bir kişinin gözaltına alındığı ve cumartesi günü mahkemeye çıkarılacağı bildirildi.

Haberde ayrıca, Lizbon’un Chelas bölgesinde bir arkadaşıyla arabanın içindeyken, silahlı 3 kişi tarafından gasp edilen Quaresma’dan alınan değerli eşyaların ve nakit paranın toplamının 80 bin avroyu bulduğu kaydedildi. Polisin, şüpheli diğer iki kişinin kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalarına devam ettiği belirtildi

Haberin Devamı