Spor Radcliffe çekildi

Radcliffe çekildi

Paylaş
Radcliffe çekildi

Dünya maraton rekortmeni Paula Radcliffe ayağındaki sakatlık nedeniyle olimipyattan çekildi. Kendi evinde yarışma şansını kaybeden ünlü atlet çok üzgün olduğunu dile getirdi

Dünya maraton rekortmeni Paula Radcliffe ayağındaki sakatlık nedeniyle olimipyattan çekildi. Kendi evinde yarışma şansını kaybeden ünlü atlet çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Daha önce 4 olimpiyatta mücadele eden Paula Redcliffe'in olimipyatlardaki şanssızlığı Londra'da da sürdü. Ayağından sakat olan 38 yaşındaki İngiliz atlet tüm iyileşme çabalarına rağmen oyunlarda yarışamayacak.

Radcliffe, "Londra'nın evsahipliğinin açıklanmasından beri bu olimpiyatta başarılı olmak en büyük emelimdi. 5'inci olimpiyatımda kendi evimde yarışmaktan daha güzel ne olabilir. Tüm zor zamanlarım boyunca bu beni motive etti. Ama, şimdi yarışamayack olmak beni daha da çok üzüyor" şeklinde bir açıklama yaptı.

Radcliffe kariyerinin ilk olimpiyatında Atlanta 1996'da 5 bin metrede 5'inci olmuş, 4 yıl sonra Sidney'de 10 metrede madalya şansını çok az bir farkla kaçırmıştı. 2004 Atina'da 10 metre yarışını tamamlayamayan ve maraton yarışına da katılamayan ünlü atlet, sakatlıklar nedeniyle iyi hazırlanamadığı Pekin 2008'de ise ancak 23'üncü olabilmişti.

Haberin Devamı

Radcliffe'in yerine Britanya atletizm takımına Freya Murray dahil edildi.

NTVSPOR