Başakşehir Radyo Sokağı, Türkiye’nin en çok dinlenen radyo programları arasına girdi

Radyo Sokağı, Türkiye’nin en çok dinlenen radyo programları arasına girdi

Paylaş
Radyo Sokağı, Türkiye’nin en çok dinlenen radyo programları arasına girdi

Radyo Sokağı, Türkiye’nin en çok dinlenen radyo programları arasına girdi

İSTANBUL, (DHA) - Radyo Akademi ve Engelsiz Radyo Ödüllerinde ‘Yılın En Çok Dinlenen İnternet Radyosu’ ödülüne sahip olan Radyo Başakşehir’de yayınlanan Radyo Sokağı programı Ramazan ayında Türkiye’nin en çok dinlenen radyo programları arasında yer almayı başardı.

Geçen yıl 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nde yayın hayatına başlayan Radyo Başakşehir, kaliteli ve düzeyli programlarla Ramazan ayında da en çok dinlenen radyolar arasındaki yerini aldı.

BİR RADYO EFSANESİ: RADYO SOKAĞI

İnternet üzerinden Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan Radyo Başakşehir’in bu başarısındaki en önemli pay ise Radyo Sokağı programının oldu. Her hafta pazartesi günü ünlü bir radyocunun konuk olduğu program, Ramazan ayında dinleyicileriyle her akşam buluşuyor.

MUTLULUĞUN SESİNE SES VERDİLER

Saat 22:00’da başlayan Radyo Sokağı’na bugüne kadar Afrikalı Ali, Mehmet Çelikyay, Duygu Kurtez, Kadir Çetin, Doğancan Özadlı ve Polat Labar’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda radyocu konuk oldu. 12 Mayıs Çarşamba gününe kadar devam edecek olan Radyo Sokağı programına, Serdar Gökalp ve Selahaddin Kocaaslan’ın da aralarında bulunduğu pek çok usta radyocu daha katılacak. Radyo Sokağı, Ramazan’ın ardından eski yayın saatinde mutluluğun sesi Radyo Başakşehir’de yayınlanmaya devam edecek.

Haberin Devamı