Magazin Rafet El Roman'dan Trabzonspor'a ziyaret

Rafet El Roman'dan Trabzonspor'a ziyaret

Paylaş
Rafet El Roman'dan Trabzonspor'a ziyaret

Trabzonsporlu şarkıcı Rafet El Roman, Ortahisar ilçesinde verdiği konserin ardından Trabzonspor tesislerini ziyaret ederek futbolcularla hatıra fotoğrafı çekildi.

Rafet El Roman, önceki gün Trabzon'da düzenlenen Bağ Bozumu Festivali kapsamında Ortahisar ilçesinde sahne aldı.

Haberin Devamı

Konser sırasında Rafet El Roman'a Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Cahit Erdem ve Zeyyat Kafkas tarafından isminin yazılı olduğu bir forma hediye etti.

50 yaşındaki şarkıcı, konserin ardından Trabzonspor'un tesislerini ziyaret ederek sabah antrenmanını katıldı. Futbolcularla fotoğraf çekilen Rafet El Roman, daha sonra bir süre teknik direktör Ünal Karaman ile sohbet etti.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

Ziyaret ile ilgili Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Trabzonsporlu sanatçı Rafet El Roman, takımımızın bu sabah yapılan antrenmanını ziyaret etti. Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte Dozer Cemil Antrenman Sahası'na gelen Rafet El Roman, bir süre çalışmayı izledikten sonra teknik direktörümüz Ünal Karaman ve oyuncularımızla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca kulübümüzün YouTube kanalındaki canlı yayına katılan Rafet El Roman, takımımıza Aytemiz Alanyaspor ve diğer müsabakalarda başarılar diledi."

Haberin Devamı