Alışveriş - Moda RaisaVanessa defilesinin özel gösterimini Soho House’da gerçekleştirdi
Paylaş
RaisaVanessa defilesinin özel gösterimini Soho House’da gerçekleştirdi

Türkiye’yi dünya çapında temsil eden RaisaVanessa, New York Moda Haftası resmi takvimi kapsamındaki solo defilesinin ardından Soho House’da gerçekleştirdiği etkinlikte deneyimlerini paylaştı. 52 look 89 parçadan oluşan RaisaVanessa FW20/21 koleksiyonundan özel bir seçkinin de sergilendiği etkinliğe, aralarında Tuba Ünsal, Deniz Marşan, Ceylan Çapa gibi isimlerin bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlikte, koleksiyonlarına 5 ay önce gittikleri ve çok etkilendikleri Marakeş’in ilham olduğunu anlatan Raisa Vanessa, koleksiyonu dört ay gibi kısa bir sürede tamamladıklarını söyledi. Marakeş’in mimarisinden ve renklerinden etkilendiklerini ekleyen Raisa Vanessa, “Defileyi izlerken gurur duyduğumuz bir iş yapmanın mutluluğunu tekrar yaşadık” dedi.

Haberin Devamı

RaisaVanessa FW21 Koleksiyonunda; şehrin egzotik yapısına gönderme yapan mor, pembe, çivit mavisi renkler, palmiye ve leopar figürleri özel çizim desenlerle göze çarpıyor. Renk harmonisi özel degrade baskılı kumaşlarda kendini gösteriyor.

İpek kadife, saten ve parlak dokulu kumaşlar, altın bakır gibi renklerde işleme ve aksesuarlar ile sunuluyor. Özel dokulu kumaşların hayat verdiği tasarımlar feminen ve seksapeli yüksek kalıplarla birleşiyor.