Antalya Ramazan etkinliklerinde gençler sahnedeydi

Ramazan etkinliklerinde gençler sahnedeydi

Paylaş
Ramazan etkinliklerinde gençler sahnedeydi

Ramazan etkinliklerinde gençler sahnedeydi

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Ramazan etkinliklerinde Cavide Faruk Kadam Gençlik Merkezi birbirinden güzel etkinlikleriyle Antalyalılar ile buluştu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, 'Geleneksel Ramazan Etkinlikleri' renkli programlarla devam ediyor. Antalyalılar iftardan sonra soluğu Karaalioğlu Parkı ve Şarampol Caddesi'ndeki etkinliklerde alıyor. Karaalioğlu Parkı'na kurulan Ramazan çarşısında alışverişten yeme içme ve eğlenceye her türlü etkinliği bir arada bulan Antalyalılar, konserler, hemşeri geceleri ve çeşitli etkinliklerle Ramazan coşkusunu en güzel şekilde yaşıyor.

GENÇLER YETENEKLERİYLE GÖZ DOLDURDU

Karaalioğlu Parkı'nda Gölge Oyunu gösterisiyle başlayan etkinliklerde Karagöz ve Hacivat'ın maceralarına, çocukların yanı sıra aileler de ilgi gösterdi. Geleneksel Ramazan eğlenceleri büyüklere geçmişe yolculuk yaptırırken çocuklara da kahkaha dolu anlar yaşattı. Ardından sahne bu kez Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Cavide Faruk Kadam Gençlik Merkezi öğrencilerinin oldu. Gençler şiir dinletisi ve sahneledikleri tiyatro gösterisiyle beğenildi.

YENİKAPI KOROSU COŞTURDU

Gençler Sakarya Türküsü, Cenk Şarkısı ve Mehmet Toprak Oldu gibi birbirinden güzel vatan şiirlerini okuyarak Antalyalılara duygusal anlar yaşattı. Ardından gençlik merkezi oyuncuları tarafından sahnelenen 'Anne' isimli tiyatro gösterisiyle izleyiciler keyifli anlar yaşadı. Son olarak sahne alan Yenikapı Müzik Korosu ise unutulmaz bir final yaptı. Her biri birbirinden yetenekli müzisyen gençlerden oluşan grup çaldıkları şarkılarla Antalyalıları coşturdu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı