Ramazanın yeni tadı: Güllaçlı dondurma

Ramazanın geleneksel lezzetlerinden “güllaçlı” dondurma ise MUA' Gelatieri d'Italia'nın yeni tatlarından…

31 Temmuz 2012, Salı 13:59
A A

İtalya’nın ünlü dondurma markası MUA’ Gelatieri d’Italia, mevsime özel meyvelerden hazırladığı dondurmalarıyla ramazan ayına ayrı bir tat katıyor.

İsmini İtalyanlar’ın güzel bir lezzet karşısında, parmak uçlarını dudaklarına götürerek yaptıkları öpücük sesi “MUA”dan alan MUA’ Gelatieri d’Italia,  iftar sonrasında düşük kalorili ve serinletici tatlılar denemek isteyenlere alternatif seçenekler sunuyor.

Geleneksel tatlardan “güllaç”lı ve “tahinli” dondurma çeşitlerinin yanı sıra içinde çikolata parçacıkları olan karpuzlu dondurması da farklı tatlar peşinde koşanlar için birebir…

TAZE MEVSİM MEYVELERİ KULLANILIYOR

MUA’ Gelatieri d’Italia’nın yaz mevsiminin aranan meyvelerinden şeftali, kayısı ve kavunlu dondurmaları iftar sonrası yenebilecek en hafif tatlıların başında geliyor. Hafta sonuna özel üretilen vişneli ve kızılcık meyveli dondurmaları da bu tatlardan bazıları.

Taze mevsim meyvelerinin içi doldurularak servis edilen dondurma çeşitleri ve turtalar ise hem göze hem damak tadına hitap ediyor.

En iyi dondurmayı yaratmak için yalnızca doğal ve yerel ürünler kullanan MUA’ Gelatieri d’Italia’nın Ramazan’a özel yeni lezzetlerini denemek isteyeler Cihangir, Yeniköy ve Kemerburgaz şubelerini ziyaret edebilir.

MUA’ Gelatieri d’Italia’nın Kanyon Alışveriş Merkezi ve Kuruçeşme’deki mobil üniteleri ise mükemmel lezzetteki dondurmaları her daim ulaşılabilir kılıyor.

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

;

Kişisel verilere ilişkin aydınlatma politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Kişisel verilere ilişkin aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz.