Spor Rambo Okan kimdir? Ali Koç'tan Rambo Okan'a ilginç tepki

Rambo Okan kimdir? Ali Koç'tan Rambo Okan'a ilginç tepki

Paylaş
Rambo Okan kimdir? Ali Koç'tan Rambo Okan'a ilginç tepki

Ali Koç, dünkü tarihi seçimin ardından Fenerbahçe'nin yeni başkanı oldu. Ali Koç'un 20 yıl aradan sonra Fenerbahçe'nin başına geçmesi taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Ali Koç daha sonra stat önünde biriken taraftarın karşısına çıkarak balkon konuşması yaptı. Bu sırada taraftarlar, "Rombo" tezahüratı yaptı. Ali Koç bu anlarda neler olduğunu anlamaya çalışırken bir anda Rambo Okan'ı gördü ve ilginç bir tepki verdi. Bu gelişme sonrası Rambo Okan hakkındaki bilgiler merak edildi.

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım dönemi sona erdi. Fenerbahçe'nin yeni başkanı 20 yılın ardından Ali Koç oldu. Yeni dönemle birlikte taraftarlar büyük bir sevinç yaşadı. Taraftarlar Kadıköy Boğa'da ve Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda toplandı. Yeni başkan Ali Koç daha sonra stadın balkonundan taraftara bir konuşma yaptı. Bir an taraftarlar "Rombo" tezahüratı yaptı. Ali Koç ne olduğunu anlamaya çalışırken bir anda Rambo Okan'ı gördü ve ilginç bir tepki vererek "Aaa Rambo" diye seslendi. Bu gelişmenin ardından "Rambo Okan kimdir?" konusu gündeme geldi.

Haberin Devamı

RAMBO OKAN KİMDİR?

"ALİ SAMİYEN'E BAYRAK DİKMİŞTİ" : Okan Güler, Ali Samiyen Stadı'na Fenerbahçe bayrağı dikerek adını tüm Türkiye'ye duyurmuştu.

2010'DA YOLLARI KESİŞMİŞTİ!

23 Ekim 2010'da Kadıköy'de silahlı bir protestoya karışan "Rambo" lakaplı Okan Güler, Ali Koç'u istemişti. Habertürk Haber Merkezi'nin haberine göre Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yakınındaki olay yerine Fenerbahçe Kulübü'nden bazı üç görevli gelerek ikna çalışmaları yapılmıştı. 3 saat süren ikna çalışmaları sonrasında Rambo Okan , Ali Koç ile telefonla görüştürüldükten sonra ikna edilmiş ve elindeki silah ile birlikte gözaltına alınmıştı. Ekip otosuna bindirilen Rambo, "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon. Aziz istifa" şeklinde bağırmıştı.

Haberin Devamı

"AZİZ YILDIRIM'I PROTESTO İÇİN YAPTIM" DEMİŞTİ

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Okan Güler, verdiği ifadede, "Silahı çalmadım. Buldum. Silahla Feneryuma girip Aziz Yıldırım'ı protesto edecektim. İçerde bulunan personeli dışarı çıkararak kendimi rehin alacaktım. Aziz Yıldırım'ı başkan olarak istemiyorum. Ali Koç Fenerbahçe'ye başkan olana kadar Fenerbahçeliliğimi dondurdum. Amacım Aziz Yıldırım'a gönderme yapmaktı. Her delikanlı benim gibi olsa" demişti.