Magazin Rapçi çifte suç duyurusu

Rapçi çifte suç duyurusu

Paylaş
Rapçi çifte suç duyurusu

Organizatör Haydar Sümer, hakaret ve tehdit iddiasıyla Sagopa Kajmer'le eşi Kolera hakkında suç duyurusunda bulundu

Sagopa Kajmer adıyla tanınan ünlü rapçi Yunus Özyavuz ve Kolera adıyla bilinen eşi Esen Güler Özyavuz, üç ay önce Karadeniz turnesi kapsamında Trabzon’a geldi.

Haberin Devamı

İddiaya göre Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’ndeki konser öncesinde ses sistemini beğenmeyen Kolera ile organizatör Haydar Sümer arasında tartışma çıktı.

Tartışma büyüyünce Kolera, Sümer’e hakaretler yağdırdı, elindeki mikrofonu da fırlattıktan sonra salonu terk etti. Şarkıcı çift, olayın ardından konseri iptal ederek kentten ayrıldı.

Haydar Sümer, internet ortamından da hakaretlerini sürdürdüğünü iddia ettiği çift hakkında Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

TEHDİT TELEFONLARI ALDIM

Rap’çi çiftten şikayetçi olan Sümer, Ordu ve Giresun konserlerinin iyi geçtiğini, ancak Trabzon konseri öncesinde sorun çıktığını belirterek şunları anlattı: “Esen Güler Özyavuz ses denemesi sırasında hakaretler yağdırmaya başladı.

Haberin Devamı

Sesi beğenmemiş. Ses sisteminin önceki iki konserle aynı olduğunu söyledim. Bunun üzerine ‘İşimizi senden mi öğreneceğiz?’ diyerek küfretmeye başladı. Sonra da eşiyle birlikte şehri terk etti.

Bu da yetmezmiş gibi, Faceebok ve Twitter’dan bana bir sürü hakaretler ettiler. Telefonlarımı ve adreslerimi yayınlayıp beni açık hedef haline getirdiler. Birçok kişi telefon açıp küfür etti. Tehdit telefonları aldım. İşyerimi yakmakla tehdit ettiler. Ben de ‘hakaret ve tehdit’ suçlamasıyla Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundum.”