Bilim - Teknoloji Razer, e-spor takımı X-Kom AGO ile ortaklık yaptı
Paylaş
Razer, e-spor takımı X-Kom AGO ile ortaklık yaptı

Razer'ın kurum içi e-spor organizasyonu olan Team Razer ile Polonya'nın önde gelen e-spor takımlarından X-Kom AGO arasında yeni bir ortaklık duyurdu. Kooperatif ortaklığı, Razer Ekibinin oyunculara Razer'ın e-spor sınıfı çevre birimleri sağlamasını ve 2020 sezonunda x-kom AGO'yu faaliyetleriyle desteklemesini sağlayacak.

Hızla genişleyen e-spor arenasının giderek daha rekabetçi hale gelmesiyle, bireysel oyuncu performansları bir sezonu kazandırabilir veya kaybettirebilir. En yüksek performansa ulaşmak için, oyuncular sadece oyun içinde etkili bir şekilde antrenman yapmakla kalmamalı, aynı zamanda çevrelerini optimize etmeli ve kullandıkları ekipmanın sınırlayıcı bir faktör olmadığından emin olmalıdır. Bu felsefe hem Razer Takımı hem de x-kom AGO tarafından paylaşıldığı gibi, ortaklığın arkasındaki ana itici güçlerden biridir.

Haberin Devamı

2012 yılında kurulan Team Razer, desteklenen takımların ve oyuncuların birleştiği, deneyimli, köklü, e-spor odaklı bir şirketin parçası olmanın birçok avantajından yararlanan Razer'ın e-spor markasıdır. X-kom AGO’nun Team Razer’ın ilgisini çeken yeni etkileyici antrenman programı sonucunda gelen ortaklık, x-kom AGO oyuncularına piyasadaki en iyi çevre birimlerine erişim sağlayarak eğitim programlarını daha da geliştirmelerini sağladı.

Büyük rekabetçi küresel turnuvalardaki iki yıllık deneyime dayanarak, x-kom AGO, 2020 için e-spor antrenman programına yaklaşımında devrim yaratıyor. Geleneksel antrenman ve geliştirme örneğini takiben, oyuncular, antrenörler ve yöneticiler giyilebilir sensör teknolojisi, özel yazılım ve AI uygulaması ile iyileştirilmesi gereken önemli alanları vurgulamak için çeşitli metrikler aracılığıyla takip ediliyor. E-sporda yenilikçi olan bu yaklaşım, futbol ve bisikletten jimnastik ve atletizmlere kadar birinci sınıf spor organizasyonlarının uzun zamandır kullandığı yöntemlerle aynı mantıkta.

Haberin Devamı

Ortaklığın bir parçası olarak, x-kom AGO oyuncuları tüm eğitim seanslarında ve turnuvalarında Razer çevre birimlerini kullanacak. Razer oyun çevre birim setleri, oyunculara ihtiyaçları için en iyi aksesuarları seçmeleri için çoktan gönderildi. Oyuncular Razer'ın etkileyici ekipman kataloğundan kendilerine göre ısmarlama bir e-spor sınıfı oyun ekipmanı oluşturmasına olanak sunuldu.

Razer Espor (EMEA) Başkanı Yann Salsedo “Razer'da inovasyon, kurucu değerlerimizden biri ve x-kom AGO ile güçlü bir şekilde paylaştığımız bir zihniyet” dedi ve ekledi: “Hikayelerinin bir sonraki bölümlerini yazmak için yaratıcı yollar bulan bir ekiple çalışmaktan gurur ve heyecan duyuyoruz. Bu ortaklık kolektif bilgimizi bir araya getirecek ve Polonya e-sporunu inanılmaz bir küresel yolculuğa çıkaracak.”