Spor Real Madrid eriyor: 0-0

Real Madrid eriyor: 0-0

Paylaş
Real Madrid eriyor: 0-0

Real Madrid, puan kayıplarına Racing Santander deplasmanında da devam etti

Racing Santander'e konuk olan Real Madrid, ligdeki galibiyet hasretini iki maça çıkardı. Jose Mourinho'nun ekibi, geçen hafta Levante deplasmanında alınan şok mağlubiyetin yaralarını sarmak için sahaya çıktı.

Levante'ye karşı Ronaldo ve Mesut'u kulübede oturtan Mourinho, bu kez Di Maria, Khedira, Sergio Ramos, Pepe ve Coentrao gibi oyuncuları ilk 11'de oynatmadı.

BARCELONA 1 PUANLA YETİNDİ

Real Madrid, maçın ilk dakikalarında oyununu kontrolünü ele almakta zorlandı. Hector Cuper'in katı savunma anlayışıyla oynattığı ev sahibi Santander de savunmayı geride kurmayı tercih etti.

Mutlak kazanmak zorunda olan konuk ekibin gol yollarında üretken olamaması, Cuper'in oyuncularını oldukça rahatlattı. İlk yarı boyunca iki takım da rakip ceza alanına girme konusunda başarılı olamadı.

Real Madrid, Ronaldo'nun bireysel çabaları ve uzaktan attığı şutlarla etkili olmaya çalıştı ancak bu şutlar Santander kalecisi Tono'yu fazla zorlamadı. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya Di Maria'yı oyuna alarak başlayan Mourinho, savunmayı orta saha çizgisine kadar çıkarttı.

Uzun toplarla kontratak fırsatı arayan Santander'de ise oyuncuların isabetsiz pasları, atakların başlamadan bitmesine sebep oldu. İkinci yarının ortalarından itibaren baskısını artıran Real Madrid, Higuain'in de oyuna girmesiyle oyunu rakip alana yıktı.

Son 15 dakikada Kaka'yı oyuna alan Mourinho, rakip üzerine fazla gelmeyince savunma oyuncularının da hücuma çıkması için sürekli direktif verdi.

Son 10 dakikada oyunu Santander ceza sahası içine yıkan konuk ekip, Cuper'in ekibinin katı savunmasını açamdı ve maç başladığı gibi sona erdi. Bu sonuçla Santander puanını 2'ye çıkarırken, Real Madrid 7 puana yükseldi.

Haberin Devamı