Gündem Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğretim üyesi başvurusu nasıl yapılır?

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğretim üyesi başvurusu nasıl yapılır?

Paylaş
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğretim üyesi başvurusu nasıl yapılır?

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ne 29 öğretim üyesi alınacak. Başvurular bugün başlarken adaylara 15 gün süre verildi. Peki başvurular nasıl yapılacak?

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü "Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır." diye ilan geçti.

Haberin Devamı

Yapılan açıklama sonrası "Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğretim üyesi başvurusu nasıl yapılır?" sorusu sorulmaya başlandı.

İLANI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Genel Şartlar

- Adayların 657 sayılı Kanun’un 48. maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen diğer koşulları sağlamaları gerekmektedir.

- Yurtdışından alınan mezuniyet belgelerinin Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

- Başvurular ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içinde şahsen, profesör ve doçent kadroları için Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, doktor öğretim üyesi kadroları için kadronun bulunduğu birime yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Haberin Devamı