Beden Sağlığı Refleksolojiyi Çinli uzmanlara yaptırın

Refleksolojiyi Çinli uzmanlara yaptırın

Paylaş
Refleksolojiyi Çinli uzmanlara yaptırın

Yaklaşık on iki bin yıllık bir geçmişi olan refleksolojinin ilk uygulama yeri geleneksel tıbbın doğuş ve uygulama yeri olan eski Çin

Masaj odalarını yenileyen Sports International, refleksolojiyi keşfeden ve dünya tıbbına kazandıran Çin’den özel olarak diplomalı masözler getirdi.

Haberin Devamı

Kulüp, sadece üyelerine değil, dışarıdan gelen misafirlerine de bu sağlık hizmetini sunuyor. Ayak masajı olarak bilinen Refleksoloji, bugün destekleyici ya da tamamlayıcı tedavi dediğimiz tedaviler arasında yer almaktadır.

Yaklaşık on iki bin yıllık bir geçmişi olan refleksolojinin ilk uygulama yeri geleneksel tıbbın doğuş ve uygulama yeri olan eski Çin. En çok tercih edilen spor kulüplerinden olan Sports International da, Çin’den getirdiği refleksoloji uzmanları ile refleksoloji masajını uyguluyor.

Ayak refleksoloji masajı, sinir sistemini rahatlatıyor, kan dolaşımını hızlandırıyor, bazı hastalıklara karşı vücudun direncini artırıyor, vücudun besin almasını ve toksin atımını hızlandırıyor ve enerji blokajlarını çözmeye yardımcı oluyor.

Haberin Devamı