Antalya Rektör Özkan, MYO ve İİBF'yi ziyaret etti

Rektör Özkan, MYO ve İİBF'yi ziyaret etti

Paylaş
Rektör Özkan, MYO ve İİBF'yi ziyaret etti

Rektör Özkan, MYO ve İİBF'yi ziyaret etti

ANTALYA,(DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nu ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni ziyaret etti.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, merkez kampüsünden uzakta olan yüksekokulları ve fakülteleri ile merkez kampüsünde bulunan birimleri ziyaretlerine devam ederek sorunların yerinde çözümü için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Rektör Özkan, ziyaretler kapsamında okul sınıflarını, toplantı salonlarını gezdi.

"Öğrenciler olmadan okulların binadan ibaret" diyen Rektör Prof.Dr. Özlenen Özkan, "Pandemi nedeniyle uzun zamandır okullarımız, öğrencilerimizin sesinden ve neşesinden uzak maalesef. Ümit ederim ki önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde öğrencilerimiz pandeminin de azalmasıyla birlikte aramıza katılır ve gerek meslek yüksekokullarımız gerek fakültelerimiz ve kampüsümüz öğrencilerimizin neşeli sesleriyle yankılanır. En kısa sürede bu zorlu günleri atlatıp sağlıkla birlikte olacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Rektör Özkan, fakülte ve okul yöneticilerinden detaylı bilgiler aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı