Serik Rektör Ünal'dan Serik'e ziyaret

Rektör Ünal'dan Serik'e ziyaret

Paylaş
Rektör Ünal'dan Serik'e ziyaret

Rektör Ünal'dan Serik'e ziyaret

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Serik Gülsün-Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu'nu ve Serik İşletme Fakültesi'ni ziyaret etti.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Serik MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Selim ve müdür yardımcılarıyla yaptığı görüşmede, Serik Belediyesinin destekleriyle yapımına başlanan spor sahaları, otopark alanı ve çevre düzenleme konularıyla ilgili bilgi aldı. Prof. Dr. Ünal, dersliklerin iyileştirilmesi, öğrencilerin beklenti ve ihtiyaçlarının karşılanması kapsamında MYO'nun başarılı çalışmalar yürüttüğünü ifade ederek memnuniyetini dile getirdi. Daha sonra Serik İşletme Fakültesi'ne geçen Rektör Ünal, öğretim elemanlarıyla görüşerek yeni dönem için başarı dileklerini iletti.

Fakülte ziyaretlerinin ardından Rektör Prof. Dr. Ünal, MYO Müdürü Selim ve İşletme Fakültesi Dekan Yardımcıları ile birlikte mülki idare amirlerini ziyaret ederek Akdeniz Üniversitesi'nin Serik yerleşkeleri ile ilgili desteklerini beklediklerini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı