Burdur Rektör ve öğretim görevlileri türkü söyledi

Rektör ve öğretim görevlileri türkü söyledi

Paylaş
Rektör ve öğretim görevlileri türkü söyledi

Rektör ve öğretim görevlileri türkü söyledi

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu (KÜSAT) tarafından hazırlanan 'MAKÜ için çal-2' projesinde ünlü sanatçı Ahmet Özhan ile Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz ve akademisyenler türkü söyledi.

KÜSAT tarafından hazırlanan ve ünlü sanatçı Ahmet Özhan'ın da yer aldığı 'MAKÜ için çal-2' projesinin çekimleri MAKÜ İstiklâl Yerleşkesi, Burdur Gölü ve sahili, Yukarı Pazar, Kuzköy, Bağsaray köylerinde yapıldı. Projede Ahmet Özhan ile Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca, Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kılınç, akademisyenlerle KÜSAT üyesi öğrenciler Burdur yöresine ait 'Yaylam', 'Denizin Dibinde Hatçem' ve Orta Anadolu'ya ait olan 'Vay Bana Vaylar Bana' eserlerini seslendirdi. Topluluğun sosyal medya hesaplarına yayınlanan video çok sayıda beğeni aldı ve paylaşıldı.

KÜSAT Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Raşit Acar, "Öyle bir üniversite düşünün ki öğrencisinden akademisyenlerine, akademisyenlerinden rektörüne bu zorlu günlerde kültür için bir araya geldi. Mesafeleri ortadan kaldırarak 'kültürümüz yaşasın' düşüncesiyle elini taşın altına koyan projeye destek ve dâhil olan herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı