Reşadiye Reşadiye'de çilek bahçeleri ilk meyvelerini verdi

Reşadiye'de çilek bahçeleri ilk meyvelerini verdi

Paylaş
Reşadiye'de çilek bahçeleri ilk meyvelerini verdi

Reşadiye'de çilek bahçeleri ilk meyvelerini verdi

İbrahim UĞUR/REŞADİYE(Tokat), (DHA) - TOKAT’ın Reşadiye ilçesinde Proje Ofisi tarafından yürütülen ‘Reşadiye Çilek Yetiştiriciliğini Geliştirme’ projesi kapsamında 9 çiftçiye verilen 1’er dönümlük modern çilek bahçeleri ilk meyvelerini verdi.
İlçe Kaymakamlığının himayesinde başlatılan ‘Reşadiye Çilek Yetiştiriciliğini Geliştirme’ projesi kapsamında 9 çiftçiye verilen 1’er dönümlük modern çilek bahçeleri ilk meyvelerini verdi. Tarım Tokat desteğiyle tahsis edilen bahçelerde inceleme yapan Reşadiye Kaymakamı Murat Mete ilk meyvelerin hasadını gerçekleştirdi.
Reşadiye Kaymakamı Murat Mete, ''Bu proje ile ilçemizde, çilek üreticilerinin teşvik edilerek üretim alanlarının artırılması, modern teknikler kullanılarak asgari alanlardan daha fazla verim ve kazanç sağlayarak ekonomik düzeylerinin artırmalarını amaçladık. Çiftçilerimiz ilk meyvelerini almaya başladı, bizler de onlara bu konuda destek olmaktan mutluyuz. Ayrıca bu projenin başından itibaren, her aşamasında bizlere desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Ozan Balcı’ya teşekkür ediyorum'' dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı