Yaşam 'Resident Evil 6' playstore'da

'Resident Evil 6' playstore'da

Paylaş
'Resident Evil 6' playstore'da

İletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital oyun platformu Playstore, bugüne kadarki en geniş Resident Evil oyunu olarak tanımlanan "Resident Evil 6" oyununu oyunseverlerle buluşturuyor

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Playstore’da dünyaca ünlü Resident Evil serisinin yeni oyununun heyecanı yaşanıyor. Serinin yeni oyunu "Resident Evil 6", 48 liralık fiyatı ve 4 liradan başlayan taksit seçenekleriyle oyunseverlerle buluşuyor.

Oyunun hikayesinde korku unsuru global ölçekte yaşanıyor. Artık tek bir bölgeye bağlı olmayan C-Virus salgını dünya genelinde sürerken, macera Kuzey Amerika, Doğu Avrupa ve Çin’de devam ediyor.

"Resident Evil 6", bugüne kadarki en geniş Resident Evil oyunu olarak tanımlanıyor. Birbirinden ayrı, ancak aralarında bağlantılar bulunan dört öykü boyunca oyuncular heyecan dolu bir macera yaşıyor.

Her bir öykünün yolu kesişmekle kalmıyor, aksiyon da iç içe geçiyor. "Resident Evil 6", hem tek kişilik hem de internet üzerinden çoklu oyun imkanı sunuyor.
Detaylı bilgi ve oyunu satın almak için "http://www.playstore.com/#!/oyun/resident-evil-6"; Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için ise Playstore’un "www.facebook.com/playstore" ve "www.twitter.com/Playstorewww.playstore.com" resmi Facebook ve Twitter sayfaları takip edilebiliyor.

Haberin Devamı

AA