Bilim - Teknoloji Resident Evil Revelations konsollara taşınıyor
Paylaş
Resident Evil Revelations konsollara taşınıyor

Resident Evil Revelations, PS4 ve Xbox One için duyuruldu ve bir oyun daha yenilenmiş oldu. İşte detaylar

ResidentEvil oyunları resmi Twitter hesabından yapılan duyuru ile Resident Evil Revelations, PS4 ve Xbox One için müjdelendi. Böylelikle Capcom, bir RE oyununu daha üst jenerasyon konsollara taşımış oldu.

Resident Evil Revelations, Capcom tarafından 2012 yılında orijinal olarak tasarlandığı Nintendo 3DS için çıkmıştı. Oyun daha sonra PC, PS3, Xbox 360 ve Wii U’ya da gelmişti. Oyun son olarak da PS4 ve XboxOne için duyuruldu.

2017 SONBAHARINDA ÇIKACAK


Twitter’daki açıklamaya göre Revelations, hem dijital hem de fiziksek olarak satılacak. Oyun, 2017‘nin sonbaharında çıkacak. Daha fazla bilginin ise yolda olduğu belirtildi.

Resident Evil 7′nin güncelliğini koruduğu bu dönemde bir RE oyunu daha Remastered yani yenilenmiş olarak yeni nesil konsollarda ve PC’de yerini alacak. Şüphesiz ki yeni bir oyun olmasa da birçok hayranı, yapımı heyecanla beklenecek. Bu arada oyunun eski sürümlerinin 3DS ve WiiU’da bulunması nedeniyle oyunun Nintendo Switch için de gelmesi bekleniyor. Ancak Capcom tarafından böyle bir bilgi verilmediğini belirtelim.

PlaystationNow’a PS4 Oyunları Ekleniyor

Haberin Devamı