Merkez Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül

Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül

Paylaş
Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül

Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, Türk Polis Teşkilatı'nın 176'ncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen 'göç, güvenlik ve polis' temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından verildi.
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi işbirliğinde 'göç, güvenlik ve polis' temalı, ödüllü resim yarışması düzenlendi.
Yarışmada dereceye girenler için valilikte ödül töreni düzenlendi. Törene, Vali Erdinç Yılmaz'ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş da katıldı.
Yarışmada birinci olan Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Fatma Zehra Gül, ikinci olan Adnan Oğuz Anadolu Lisesi öğrencisi Tahir Güler ve üçüncü olan Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Nurten Sarıtok’a ödülleri olan tablet bilgisayarları Vali Yılmaz tarafından verildi. Öğrencileri tebrik eden Yılmaz, “Öğrencilerimizi birbirinden güzel resimleri için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı