Gündem Reyhanlı zanlısı Yusuf Nazik kimdir?

Reyhanlı zanlısı Yusuf Nazik kimdir?

Paylaş
Reyhanlı zanlısı Yusuf Nazik kimdir?

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik'i Süriye'nin Lazkiye kentinde yakalayıp Türkiye'ye getirdi. Bu gelişme sonrası, 53 vatandaşın hayatını kaybetmesine sebep olan teröristin bilgileri gündem oldu.

MİT Suriye'de nefes kesen bir operasyon düzenledi. Reyhanlı'da 53 vatandaşın bombalı saldırıda hayatını kaybetmesine neden olan terörist Yusuf Nazik, MİT tarafından nokta operasyon ele geçirildi.

Haberin Devamı

SORGUYA ALINDI

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 2013’te gerçekleştirilen ve 53 vatandaşın hayatını kaybettiği bombalı saldırıda failleri yönlendiren ve Suriye istihbaratıyla irtibatı sağlayan Yusuf Nazik’in bulunduğu Suriye'nin Lazkiye kentinde MİT tarafından nokta operasyonu gerçekleştirildi.

Aranan teröristler listesinde "mavi" kategoride yer alan Reyhanlı'nın organizatörü Yusuf Nazik, MİT mensuplarının operasyonuyla ele geçirilmesinin ardından güvenli yollar üzerinden Türkiye’ye getirilerek sorguya alındı.

YUSUF NAZİK KİMDİR?

Yusuf Nazik Antakya doğumlu... Reyhanlı'da 11 Mayıs 2013'te gerçekleştirilen ve 5'i çocuk 53 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırının planlayıcısı...