Türkiye (Son Dakika) 'Ricayla' banka soymak istedi, kaçarken yakalandı

'Ricayla' banka soymak istedi, kaçarken yakalandı

Paylaş
'Ricayla' banka soymak istedi, kaçarken yakalandı

İstanbul'da bir banka şubesini soymak isteyen, ancak güvenlik görevlisinin engellemesi üzerine, "Çocuğum hasta bir miktar para alıp gideceğim" diyen şüpheli yakalandı ama tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Bayrampaşa'da bir banka şubesine kar maskesi ve kurusıkı silahla girerek soyguna kalkışan, güvenlik görevlisinin direnmesi üzerine de "Çocuğum hasta bir miktar para alıp gideceğim" diye yalvaran evli ve bir çocuk babası şüpheli kaçarken yakalandı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı



Terazidere Mahallesi, 60.yıl caddesi üzerinde 8 Haziran 2015 tarihinde meydana gelen olayda, bankanın kapanış saatine yakın kar maskesi takarak içeri giren bir kişi silah tehdidi ile bankayı soymaya kalktı. Silahını güvenlik görevlisi A.G. (45)'e doğrultan şüpheli, güvenlik görevlisinin silahını istedi. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre güvenlik görevlisi silahını vermeyerek soyguncuya direndi. Bunun üzerine şüpheli "Çocuğum hasta onun tedavisi için para lazım. Biraz alıp gideceğim. Kimseye bir şey yapmayacağım" diyerek güvenlik görevlisini ikna etmeye çalıştı. Ancak güvenlik görevlisinin kovalaması sonucu şüpheli bir şey alamadan bankadan kaçtı.



Ramazan E. (38) olayın polise haber verilmesinden kısa süre sonra yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüphelinin daha önceden tehdit suçundan polise geliş kaydı bulunduğu öğrenildi. Evli ve bir çocuğu bulunduğu öğrenilen şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(Ali AKSOYER / DHA)

Haberin Devamı