Gündem Ricciardone ile çay içmeye gidiyordu

Ricciardone ile çay içmeye gidiyordu

Paylaş
Ricciardone ile çay içmeye gidiyordu

Eski NTV muhabirlerinden Didem Tuncay, ABD Ankara Büyükelçiliği'ndeki patlamada yaralandı. ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, Tuncay'ın büyükelçiliğe kendisiyle çay içmek için geldiğini söyledi

ABD Ankara Büyükelçiliği'ne öğle saatlerinde düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan eski NTV muhabiri Didem Tuncay'ın Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi devam ediyor.

Doktorlar durumunun geldiğine göre daha iyi olduğunu ancak hayati tehlikesinin devam ettiğini açıkladı.

Tuncay'ın tedavisine hastanenin yoğun bakım servisinde devam ediliyor. Gözü, boynu ve kulağında travma olan Tuncay'ın hayati organlarında sorun bulunmadığı belirtildi.



Hastanden yapılan son açıklamada, çekilen tomografi sonrası Tuncay'ın ameliyata alındığı bildirildi.

Patlamayla ilgili açıklama yapan ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, Didem Tuncay'ın kendisiyle Türkiye'ye atandıktan sonra röportaj yapan ilk Türk gazetecilerden biri olduğunu ve saldırı sırasında kendisiyle çay içmek için büyükelçilikte bulunduğunu söyledi.

Gazetecilere seslenen Büyükelçi Ricciardone, "Didem sizlerden biri ve eminim onunla gurur duyuyorsunuz. Sizin gibi o da ülkesine hizmet ediyor. Doğruyu, gerçeği duyurmak için Türk demokrasisine hizmet veriyor. Hepimiz onun bir an önce iyileşmesini ve kendisini yine televizyonda görmek istiyoruz. Bir an önce şifa bulması için dua ediyoruz. Ailesine de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" diye konuştu.

NTV