Spor Rıdvan Dilmen adliye'de

Rıdvan Dilmen adliye'de

Paylaş
Rıdvan Dilmen adliye'de

"Hakkımda çıkan yazılar, kağıtlar dolaşıyor. Bununla ilgili suç duyurusunda bulundum. Konuyla ilgili kimde ne varsa kim yayınladıysa ona dava açtım"

Futbol Yorumcusu ve eski Milli Futbolcu Rıdvan Dilmen, hakkındaki şike iddialarıyla ilgili yapılan haberler üzerine Sarıyer Adliyesi'ne gelerek soruşturmayı yürüten savcı ile görüştü.

Yaklaşık 45 dakika içeride kalan Dilmen çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Dilmen, "Kendi programımda söylediğim gibi 11.00'da geleceğimi söyledim. Soruşturmayı sürdüren sayın savcımıza gelip dedim ki; suç duyurusunda bulunmak istiyorum. Hakkımda çıkan yazılar, kağıtlar dolaşıyor. Bununla ilgili suç duyurusunda bulundum. Gazeteci şöyle yazıyordu. Çünkü yetkililere verilmiş deniyordu. 'Benimle ilgili bir duyuru var mı?' efendim dedim, 'Hayır senin ifadeni alacak şey şu an itibariyle yok' dedi. Benimle ilgili hiç bir soru sormadı zaten" diye konuştu.

"KİMDE NE VARSA KİM YAYINLADIYSA ONA DAVA AÇTIM"

Dilmen bir gazetecinin 'gazeteye dava mı açtınız?' sorusu üzerine "Evet yani bu konuyla ilgili kimde ne varsa kim yayınladıysa ona dava açtım" dedi. Savcının şike ile ilgili ifadesinin istenip istenmediği sorusu üzerine ise Dilmen, "Hayır. 'O konuyla ilgili ifademe ihtiyacınız var mı?' efendim dedim. 'Hayır seninle ilgili bir ifade gerekmiyor şu anda' dedi" şeklinde konuştu.

Dilmen, 'Sizi bu kadar kızdıran şey neydi? Teknik takibe takıldığınız konusu mu?' şeklindeki soruya "Ben o konulara girmek istemiyorum. Sayın savcımıza dedim ki 'bu şike dosyasında adım geçiyor mu?' 'hayır' dedi. Ben de teşekür ettim" diye yanıt verdi.

Daha önce bir televizyon programında gösterdiği belgeyi savcıya sunup sunmadığı sorusu üzerine ise Dilmen, "O belge gazete müdürlerinde ve sizde de var. Ama, 'ben de böyle resmi bir belge yok.' Dolayısıyla 'senin ifade vermeni gerektirecek bir şey de yok' dedi" diye konuştu

Haberin Devamı