Spor Rıdvan Dilmen: Güneş, Beşiktaş'ı bırakır

Rıdvan Dilmen: Güneş, Beşiktaş'ı bırakır

Paylaş
Rıdvan Dilmen: Güneş, Beşiktaş'ı bırakır

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Milli Takım Teknik Direktörlüğü için Yıldırım Demirörenle bir araya gelmesinin ardından ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen önemli açıklamlarda bulundu. Dilmen ayrıca Fatih Terim hakkında da konuştu.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş'in TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüşmesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen, Şenol Güneş'in sezon sonunda Beşiktaş'ı tamamen bırakcağını dile getirerek, 'Şenol Güneş'in sezon sonunda tamamen Milli Takım'ın başına geçeceğini düşünüyorum. Sabah saatlerinde yapılan görüşmede kalan 4 maç için anlaşma sağlandığını duydum.Şu anda kamuoyundan dolayı belki de 4 maçlık anlaşma öne çıkıyor. Bence en az 3 yıllık anlaşmaya gidilir' ifadelerini kullandı.

Fatih Terim içinse Rıdvan Dilmen şu ifadeleri kullandı:

"Fatih Terim yaşanmış olan şeyleri açıkladı. Bence doğru da yaptı. Normalde tazminat verilir, hoca da bunu kabul edebilir.Ankara'da Fatih Terim'in adının parktan silinmesi doğru değil. Ne yapmış yani Fatih hoca? Niye siliniyor ismi. Fatih Terim'in ismi Adana'daki stada verilmiş. Hakkıdır. Fakat Başakşehir Stadı'na niye veriliyor? Bu yanlış. Fatih Terim'in gönderilme kararı tamamen Yıldırım Demirören'in. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Fatih Terim'in gönderilmesine karışmamıştır."

Haberin Devamı