Spor Rıdvan Dilmen: Volkan, 'Hanım, moralim çok bozuk' demiyor

Rıdvan Dilmen: Volkan, 'Hanım, moralim çok bozuk' demiyor

Paylaş
Rıdvan Dilmen: Volkan, 'Hanım, moralim çok bozuk' demiyor

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası açıklamalarda bulundu

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Riekerink'i eleştirdi. Kadıköy'de hiç kaybetmeyen Volkan Demirel için ilginç bir yorumda bulundu.

İŞTE DİLMEN'İN AÇIKLAMALARI:

"Bu maç 10 gün oynansa 0-0 bitebilir ama hayatta Galatasaray yenemez. Galatasaray Spor Kulübü'nün futbol takımının teknik direktörü yok. Galatasaray'ın teknik direktör alması lazım. Riekerink'e bir telefon gelmiştir Sneijder'den, 'Gel kardeşim altyapılarla ilgilen' demiştir."

"Fenerbahçe ben bugün Galatasaray'ı yeneceğim kardeşim demiş! Bu maç 10 gün oynansa 0-0 bitebilir ama Galatasaray kazanamaz"

"Sneijder'i kadro dışı yaptı Adana'da Yasin'i kadro dışı yaptı ne oldu? Tekrar aldı, olmaz. Galatasaray basketbol takımının çok güzel bir teknik direktörü var ama futbol takımının yok. Galatasaray'ın bugün taraftarı iddialıydı. Ne teknik direktör, ne de oyuncuları değildi."

'NİYE ÇIKARIYORSUN'

"Galatasaray'ı küçük maçların büyük takımı yaptı bu hoca. O maçları forma aldı, amblem aldı. Ne oldu da Selçuk İnan'ı oyuna bile sokmadın? Bu savunma ile Fenerbahçe'ye pozisyon vermeme şansın yok. Ne gördün de Serdar Aziz'le başladın? Fenerbahçe'nin stoperleri adam yiyor. Bir de Galatasaray'ın stoperlerine bak"

"Ya bırak Sneijder kötü oynasın, niye çıkarıyorsun? Ne olur ki; en fazla 2. golü yersin. Zaten 2. golü yedin. Sneijder'i çıkartıyorsun.. Duran top olur, uzaktan bir tane çakar..."

"Josef de Souza, bugün mükemmel bir top oynadı. Volkan Demirel, Kadıköy'de Galatasaray maçı sonrası eve gittiğinde hiç 'hanım, moralim çok bozuk' demiyor. Kaybetmiyor hiç. Robin van Persie'den yarım özür diliyorum."

"Bruma'yı nasıl orada oynatırsın? Bruma'yı forvet arkası oynatmak, Bruma'nın kariyerini bitirmektir. Lens diyordur ki 'Allah'ım ben nasıl bir maç kaçırdım. Galatasaray, bugün ev kedisi gibiydi. Fenerbahçe de sokak kedisi gibi."


Fenerbahçe 2 - 0 Galatasaray maç özeti




Haberin Devamı