Ekonomi Rings İstanbul'da 100 ay vade sıfır faiz

Rings İstanbul'da 100 ay vade sıfır faiz

Paylaş
Rings İstanbul'da 100 ay vade sıfır faiz

Daire bedelinin yüzde 35'inin peşin ödendiği kampanya özelinde kredi kullanımı da anlaşmalı bankalar aracılığıyla yapılıyor.

Selin Yapı tarafından inşa edilen, müstakil yaşam konforu sunan daireleri ile Anadolu yakasının en iddialı projesi Rings İstanbul, müstakil ev konforu ararken site hayatının canlılığını kaçırmak istemeyenlere muhteşem bir fırsat sunuyor.
Kampanya kapsamında Rings İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenlere yüz ay vadeye sıfır faiz imkânı sunuluyor. Daire bedelinin yüzde 35’inin peşin ödendiği kampanya özelinde kredi kullanımı da anlaşmalı bankalar aracılığıyla yapılıyor.
Dairelerin yüzde 75’inin satıldığı projenin ilk etabında teslimler ise Mayıs 2013’de başlıyor.

Haberin Devamı

Her zevke uygun daire seçenekleri

Anadolu yakasının son iki ormanından biri olan Aydos eteklerine inşa edilen Rings İstanbul Siesta, Vista ve Rings Suites isimli üç bölümden oluşuyor. Projede 1+1’den 5+2 dublekse kadar her zevke hitap eden farklı tip ve metrekarelerde daireler mevcut.

238.000 m2’lik alana sahip projede toplamda bin beş yüz konut, Rings Alışveriş Merkezi, Rings Club ve sosyal tesisler, Bilfen Anaokulu ve İlköğretim Okulu da yer alıyor. Projenin ilk etap teslimi ise Mayıs 2013’te başlayacak.

Kampanya hakkında daha fazla bilgiye 444 86 00 numaralı satış ofisi telefonundan ve www.ringsistanbul.com adresinden ulaşılabilir.

Emlak Güncel