Bilim - Teknoloji Riot Games, Valorant'ın kapalı Beta'sını duyurdu
Paylaş
Riot Games, Valorant'ın kapalı Beta'sını duyurdu

Riot Games’in rekabete dayalı, karakter tabanlı PC oyunu Valorant, Kapalı Beta dönemine başlıyor. Türkiye, Kanada, Avrupa, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri'nde geçerli olacak Kapalı Beta dönemi, 7 Nisan 2020'de açılıyor.

Riot’un Overwatch ve CS:GO karması oyunu olacak Valorant, şimdiye kadar Alpha aşamasında olduğundan hiçbir oyuncuya sunulmamıştı. Oyun, yapılan açıklamaya göre 7 Nisan’da kapalı betaya çıkıyor.

Haberin Devamı

Riot açıklamasında Riot hesabı ve Twitch hesaplarının birbirine bağlanmasını istiyor. Bu bağlamanın ardından aktive edilen bölgede Valorant yayınları öne çıkarılmış olarak görülecek.

Beta başlangıç sürecinde bölge bölge açılacak. İlk bölgeler içinde Kanada, Avrupa, Rusya, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri yer alıyor.

Valorant’ın uygulayıcı yapımcısı Anna Donlon, yaptığı açıklamalarda “Amacımız, Valorant kapalı betasını dünyanın dört bir yanında olabildiğince çok oyuncuya en hızlı şekilde getirmekti ancak COVID-19 salgını bu planları etkileyerek daha geniş bir küresel açılıştan ödün vermeyi gerektirdi” dedi.