Magazin Rip Torn kimdir? Kaç yaşındaydı?

Rip Torn kimdir? Kaç yaşındaydı?

Paylaş
Rip Torn kimdir? Kaç yaşındaydı?

Amerikalı ünlü aktör, ses sanatçısı ve komedyan Rip Torn 88 yaşında yaşamını yitirdi. Ünlü sanatçının neden hayatını kaybettiği henüz bilinmezken Torn'u tanımayanlar hakkındaki bilgileri merak etmeye başladılar. İşte detaylar...

Amerikalı sevilen yıldız Rip Torn sevenlerini yasa boğdu. Sanatçı 88 yaşında hayata gözlerini yumdu. Üzücü haberi Torn'ün basın danışmanı Rick Miramontez duyurdu. Acı haber sonrası "Rip Torn kimdir?" sorusu sıkça sorulmaya başlandı.

Haberin Devamı

RİP TORN KİMDİR?

Elmore Rual Torn Jr., kısaca Rip Torn, Amerikalı aktör. 6 Şubat 1931'de dünyaya geldi. Torn, Texas Üniversitesi'nde eğitim gördükten sonra oyunculuğa başladı.

İlk eşi Ann Wedgeworth'le 1955'ten 1961'e kadar evli kalan Torn'un, 1956'da Danae Torn adlı bir kızı oldu. İkinci eşi Geraldine Page'le 1963'te evlendi, eşi 1987'de hayatını kaybetti. Bu evlilikten de Angelica Page, Tony Torn, ve John Torn adlarında üç tane çocuğu daha oldu.

1989'da üçüncü evliliğini yine bir aktris olan Amy Wright'la yaptı ve Katie ve Claire adlarında 2 çocuğu daha dünyaya geldi.