Spor Rıza Çalımbay hakeme isyan etti

Rıza Çalımbay hakeme isyan etti

Paylaş
Rıza Çalımbay hakeme isyan etti

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 1-0 yenildikleri Galatasaray maçı sonrası LİG TV'te önemli açıklamalarda bulundu

Mersin İdman Yurdu, Galatasaray'a 1-0 mağlup olurken, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın maç sonrası hakeme isyanı vardı.

Mücadelenin son pozisyonunda serbest vuruşu kullandırmayıp, bitiş düdüğünü çalmasına değerlendirdi.

Gol atmak için oynadıklarını söyleyen Çalımbay, "Çok zevkli bir maç oldu. Gol atmak için oynuyoruz. Erken gol yedik, önemli de değildi. Ama pozisyonları değerlendiremedik. Haketmedik mağlubiyeti. Muslera çok iyi oynadı. Son paslarda dikkatli olabilseydik berabere de kalabilirdik. İyi oynadığımız bir maçı kaybettiğimiz için üzüldük" dedi.

Maçın son pozisyonuyla ilgili tepkisini de dile getiren Çalımbay, "Galatasaray'ın maçlarının telafisi yok ama büyük takımlarda ekstra oyuncular çıkabiliyor. Bizim pozisyonlara Galatasaray girse 5-0 yenebilirlerdi bizi. Hedefimiz ilk 10'da bitirmek bu sene. Benim tek üzüldüğüm olay maç içinde, hakem de çok iyi yönetti maçı ama son anda maçı bitiremez. Yardımcı hakemi faul veriyor kendisi maçı bitiriyor. Bunu büyük takımlara yapamaz ama bize gelince bitiriyor maçı. Geleceği çok iyi olan bir hakem ama daha cesaretli olması gerekiyor böyle maçlarda" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı