Rize Rize Meydanı, Erdoğan’ın mitingiyle hizmete açılıyor

Rize Meydanı, Erdoğan’ın mitingiyle hizmete açılıyor

Paylaş
Rize Meydanı, Erdoğan’ın mitingiyle hizmete açılıyor

Rize Meydanı, Erdoğan’ın mitingiyle hizmete açılıyor

Arzu ERBAŞ/RİZE(DHA)-RİZE'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı çalışmalarında sona gelindi. Rize Meydanı, 2 Mart’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı mitingle hizmete açılacağı belirtildi.

Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı hizmete açılıyor. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın '10 Numara projeleri' arasında yer alan Rize Meydanı, 2 Mart’ta yapılacak mitinge hazırlanıyor. Çevresindeki inşaat duvarları kaldırılarak son çalışmaların yapıldığı meydanda, hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan miting yapacak, ardından açılış gerçekleştirilecek.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “2 Mart Rize’nin kurtuluş gününde yapımı tamamlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk mitingi ile açılacak. Rize için çok önemli bir gün. Rize ve Rizelilerin buluşma noktası olacak meydanımızın açılışını gerçekleştirirken aynı zamanda kurtuluş coşkusunu Cumhurbaşkanımız ve hemşehrilerimizle birlikte yaşayacağız. Tüm hemşehrilerimizi 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanımız da düzenleyeceğimiz ilk mitinge davet ediyorum” dedi.

Haberin Devamı