Rize Rize’de huzurevi yapımı için protokol imzalandı

Rize’de huzurevi yapımı için protokol imzalandı

Paylaş
Rize’de huzurevi yapımı için protokol imzalandı

Rize’de huzurevi yapımı için protokol imzalandı

Arzu ERBAŞ/RİZE,(DHA) - RİZE’de yapımı planlanan huzurevi, yaşlı ve bakım rehabilitasyon merkezi için Vali Kemal Çeber ile hayırsever Rize eski Milletvekili Abdülkadir Kart arasında protokol imzalandı.

Rize merkez Pekmezli Köyü’nde yapımı planlanan huzurevi, yaşlı ve bakım rehabilitasyon merkezi için, valilik makamında imza töreni düzenlendi. Rize Valisi Kemal Çeber ile Rize eski Milletvekili hayırsever Abdülkadir Kart arasında düzenlenen imza törenine Rize Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü İdris Altuntaş’ta katıldı.

‘İLİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇ GİDERİLMİŞ OLACAK’

Rize için önemli bir projenin hayata geçirildiğini ifade eden Vali Kemal Çeber, “100 kişi kapasiteli olarak yapılması planlanan bu proje ile birlikte değerli büyüklerimize daha güzel hizmetler sunabilme imkânı elde edeceğiz. Modern mimari ve Rize mimarisinin birleşimi ile yapılacak olan merkez, ilimiz için önemli bir ihtiyaç giderilmiş olacaktır. Bilindiği gibi ilimizde gerçekleştirilen projelerin büyük bir kısmında hayırseverlerimizin önemli katkıları bulunmaktadır. Bugün protokolünü imzaladığımız ve ilimiz için önem arz eden bu projede hayırsever iş adamımız Rize eski milletvekilimiz Abdülkadir Kart tarafından hayat geçiriliyor. Kendisine ilimize vermiş olduğu katkılardan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Rize’ye hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Rize eski Milletvekili Abdülkadir Kart, yapılacak olan huzurevi, yaşlı ve bakım rehabilitasyon merkezinin kente hayırlı olması temennisinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı