Spor Roberto Carlos imzayı attı

Roberto Carlos imzayı attı

Paylaş
Roberto Carlos imzayı attı

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 10 maç galip gelemeyince devreyi 17 puanla tamamlayan Akhisar Belediyespor, teknik direktörlük görevine getirilen Roberto Carlos'la basın önünde 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Dünyaca ünlü eski futbolcu, yeşil-siyahlıların Antalya Side'de kampa başladığı otelde düzenlenen imza töreninde taraftara söz verdi. Son olarak Sivasspor'u çalıştıran ve Akhisar'ı yakından takip ettiğini söyleyen Brezilyalı teknik adam, "Kamp süresince eksik yanları daha iyi tespit edeceğim. Gerekli takviyeleri yapacağız. İkinci yarıya iyi başlayacağız" dedi.

Akigo'nun son haftalarda istediği puanları alamadığını dile getiren Roberto Carlos, "Ofansif ve defansif futbolu iyi organize edeceğiz. Yeniler ve eskiler uyumu yakalayacak. Söz veriyorum. Akhisar Belediyespor çok daha iyi yerlere gelecek. Önümüzdeki süreçte Avrupa hedefine ulaşmak istiyoruz" diye konuştu. Başkan Hüseyin Eryüksel ise Brezilyalı teknik adama güvendiklerini belirterek, "Carlos'un çalışkanlığı, takıma vereceği yeni heyecan ve moralle başarılı olacağız" dedi.

Yönetim, yeni teknik adamla Antalya'da ara transferle ilgili 4 saat toplantı yaptı.

Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, (DHA)

Haberin Devamı