Türkiye (Son Dakika) Robin Hood Cumali, polisten özür diledi

Robin Hood Cumali, polisten özür diledi

Paylaş
Robin Hood Cumali, polisten özür diledi

Adana'da silahla yaralama olayının şüphelisini yakalamak için mahalleye gelen polis ekibine tabancayla kurşun yağdıran Cumali Öktem yakalandı

Merkez Seyhan ilçesinin Mirzaçelebi Mahallesi Obalar Caddesi’nde sabah saatlerinde 22 yaşındaki Aytekin C., ev satışı konusunda husumetli olduğu 42ii yaşındaki Recai Oruç’u tabancayla iki ayağından vurup, yaraladı.

Olaydan sonra kaçan Aytekin C.’yi yakalamak için harekete geçen polis ekipleri, şüphelinin Dağlıoğlu Mahallesi’nde oturduğunu belirledi. Bir asayiş ekibi, şüphelinin yaşadığı sokakta evleri kontrol etmek için araçtan indiği sırada Cumali Öktem’le karşılaştı.

Paniğe kapılan Öktem, belindeki tabancayı çekip, polislere kurşun yağdırdı. Saldırgan Cumali Öktem, ara sokaklara girerek kaçmaya başladı. Telsizle silahlı saldırıya uğradıklarını haber veren polisler, yardım istedi.

Bölgeye çok sayıda takviye ekip sevk edildi. Çelik yelek giyip, uzun namlulu silahlarla terör örgütü yandaşlarının korsan gösterilerine sahne olan Dağlıoğlu Mahallesi’ne giren ekipler Cumali Öktem’i yakalamak için operasyon yaptı.

Daha önce hırsızlık çetesi liderliği ve uyuşturucu satmak suçlarından sabıkası olan, ifadelerinde "Zenginden alıp garibana veriyorum" dediği için ’Robin Hood’ lakabı takılan Cumali Öktem, bir ara sokakta sıkıştırılıp, olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Cumali Öktem, ekip otosundan indirilirken, ateş açtığı polisi karşısında görünce, "Mustafa ağabey, yanlış yaptım. Senden özür dilerim" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Fatih KARAÇALI/DHA

Haberin Devamı