Spor Robinho'ya tecavüz suçundan 9 yıl ceza!

Robinho'ya tecavüz suçundan 9 yıl ceza!

Paylaş
Robinho'ya tecavüz suçundan 9 yıl ceza!

Robinho, Milan'da oynadığı dönemde 22 yaşındaki Arnavut uyruklu bir kadına tecavüz eden 6 kişiden biri olduğu gerekçesiyle İtalya'da 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı

2013 yılında Milan’da bir diskoda bir kadına tecavüz ettiği iddia edilen Brezilyalı oyuncu Robinho, İtalya’da 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 33 yaşındaki oyuncunun itiraz hakkı bulunduğu için itiraz süreçleri tamamlanana kadar hüküm uygulanmayacak.

İDDİALARI REDDETTİ


Atletico Mineiro'da futbol yaşantısını sürdüren Robinho, Milan'da oynadığı dönemde bu suça karıştığı ifade edildi. Robinho iddiaları yalanlarken bu süre zarfından Tanrı'ya sığındığını söyledi.

ROBINHO KİMDİR?


Robinho'nun yıldızı ilk olarak Santos'ta parladı. 2005'te Real Madrid'e transfer oldu. Madrid macerasının ardından yıldız futbolcunun adresi İngiltere'de Manchester City oldu. City'de istediği gibi forma şansı bulamayan Robinho, 2010'da Milan'a transfer oldu. 2015 yılında ise Brezilyalı bu kez Çin'de GZ Evergrande takımının yolunu tuttu ve son olarak ülkesinde Atletico Mineiro'da forma giymekte.

Haberin Devamı