Bilim - Teknoloji Robot süpürge piyasası giderek büyüyor
Paylaş
Robot süpürge piyasası giderek büyüyor

Homend, robot süpürge pazarına Homend Alex ile giriş yaptı. Homend’in geliştirdiği yeni ürünü Alex Robot Süpürge, özellikleri ve performansı ile öne çıkıyor. Alex, köşeli tasarımı ile özelliklerinin yanı sıra yetkili servis, satış sonrası destek hizmetleri ve Türkçe konuşuyor olmasıyla da dikkat çekiyor.

Karaca ile yaptığı işbirliği çerçevesinde Homend, geliştirdiği Alex Robot Süpürge ile yeni bir pazara daha giriş yaptığını duyurdu. Toplantıya, Karaca Grup Marka Direktörü Dilek Terliksiz ile Karaca Marka ve Ürün Pazarlama Müdürü Sultan Köse katıldı.

Haberin Devamı

Temizlik esnasında şarjı azalınca kendi kendini şarj edebilme özelliğine de sahip olan Alex böylece, 90 dakika boyunca kaybetmeden çalışabiliyor. 2.5 KPA Emiş Gücü ile gelen, XL toz hanesi ve paspas yapabiliyor olmasıyla da öne çıkan ürün, akıllı algoritması ve kamerası ile görevini verimli şekilde yerine getirebilmek için kendi yol haritasını belirleyebiliyor ve ortam bilgisini anlık olarak yeniliyor.

Alex 20 m2’lik bir alanı 10 – 15 dakika içerisinde temizlerken, aplikasyonu sayesinde ev dışından kontrol edilebilme özelliğine de sahip. Karaca Grup Marka Direktörü Dilek Terliksiz, Alex ismi ile kişiselleştirdikleri cihazın, Türkçe konuşabilmesi nedeniyle tüketiciler tarafından da tercih edileceğini düşündüklerini belirtti.

Haberin Devamı