Spor Rodrigues'i izlemeye derbiye geliyorlar! 2 dev kulüp...

Rodrigues'i izlemeye derbiye geliyorlar! 2 dev kulüp...

Paylaş
Rodrigues'i izlemeye derbiye geliyorlar! 2 dev kulüp...

Galatasaraylı futbolcuyu yakın takibe alan iki Avrupa kulübü Newcastle United ve Olympique Lyon, Yeşil Burun Adalı oyuncuyu son kez gözlemleyecek. 27 yaşındaki Cim-Bomlu futbolcuyu sezon sonunda kadrolarına katmak isteyen takımlar, üç yıl daha sözleşmesi bulunan Rodrigues için sarı-kırmızılılarla pazarlığa oturacak.

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbide gözler Cim Bom’un yıldız ismi Garry Rodrigues’in üzerinde olacak.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre; aylardır futbolcunun peşinde olan İngiliz ekibi Newcastle United ile Fransız ekibi Lyon’un yetkilileri, derbide sarı-kırmızılı futbolcunun performansını mercek altına alacak. Her iki kulüp de Türk Telekom Stadı’ndaki derbi için yer ayırtırken, Rodrigues’in sergileyeceği futbol, transferi için belirleyici olacak.

Newcastle United Teknik Direktörü Rafael Benitez’in gelecek sezon kadrosunda görmek istediği sarı-kırmızılı futbolcu için İngilizlerin ısrarı biliniyordu. Buna ek olarak Fransız ekibi Lyon da devreye girdi. Her iki takım da derbide son kez Rodrigues’i izleyecek.

KAZANCI AZ


Galatasaray’ın satışından yüksek bonservis geliri beklediği Garry Rodrigues’in sergileyeceği performansın değerini artıracağı öngörülüyor. Böylece 27 yaşındaki futbolcu için beklenen 15-20 milyon euroluk bonservis geliri, yaz döneminde sarı-kırmızılı kulübün kasasına girebilir.

Galatasaray ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Yeşil Burun Adalı futbolcu, her sezon için 1 milyon 350 bin euro alması öngörülmüştü. Rodrigues, sarı-kırmızılı takımda en az kazanan isimlerin başında geliyor.

Haberin Devamı