Magazin Roksan Kunter kimdir? Kaç yaşında? Kimin torunu?

Roksan Kunter kimdir? Kaç yaşında? Kimin torunu?

Paylaş
Roksan Kunter kimdir? Kaç yaşında? Kimin torunu?

II. Abdülhamid’in kızı Ayşe Sultan’ın oğlu Osman Nami Osmanoğlu’nun torunu olan ve aynı zamanda spor sunuculuğu yapan Roksan Kunter verdiği röportajla gündeme geldi. "Osmanlı'yla gurur duyuyorum ama ben Cumhuriyet kadınıyım" diyen Kunter hakkındaki bilgiler röportaj vesileyle araştırılmaya başlandı.

Osmanlı Padişahı II. Abdülhamit'in torunlarından Osman Nami Osmanoğlu'nun torunu ve eski basketbolcu Erman Kunter'in kızı olan Roksan Kunter Özkan verdiği röportajla gündeme oturdu. Genç sunucu hakkındaki detayları bilmeyenler şimdi "Röksan Kunter kimdir?" sorusunu yöneltiyor.

Haberin Devamı

ROKSAN KUNTER KİMDİR?

23 Aralık 2013 Pazartesi günü 2. Abdülhamid'in soyundan gelen NTV Spor Spikeri Roksan Kunter, TV2 Kurumsal İletişim Yöneticisi Emir Özkan ile dünyaevine girmişti.

Roksan Kunter boyu 1.78'dir. II. Abdülhamit’in torunlarından Osman Nami Osmanoğlu’nun torunudur. Aynı zaman da Hürrem Sultan da büyük babaannesidir. İsmi Hürrem’in asıl adı Roksölan’dan gelmektedir. Fransa da iletişim okuduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Radyo Televizyon Programcılığı okumuştur. 10 yıla yakın basketbol oynamıştır. Ünlü antrenör Fehmi Sadıkoğlu’nun radyocu Mehmet Ayhan ile tanıştırmasıyla oyunculuk kariyeri başlamıştır. Basketbol sahalarında röportajlar yapmaya başlamıştır. Şimdilerde ise A Haber’de spor spikerliği yapmaktadır.

Haberin Devamı