Spor Roma Barcelona maçı canlı izle: TRT 1 izle! Heyecan dolu karşılaşma

Roma Barcelona maçı canlı izle: TRT 1 izle! Heyecan dolu karşılaşma

Paylaş
Roma Barcelona maçı canlı izle: TRT 1 izle! Heyecan dolu karşılaşma

Roma Barcelona maçı muazzam bir karşılaşmaya sahne olacak. İlk maçta ağır bir yenilgi alan Roma'nın Barcelona karşısında sahadan muhakkak en az 3 farklı galibiyetle ayrılması gerekiyor. Maçı canlı izlemek için ise aşağıdaki linke tıklayınız.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanç maçında Roma kendi evinde İspanya devi Barcelona'yı ağırlıyor. İlk maçta 4-1 gibi ağır bir skorla karşılaşmadan ayrılan Roma turu geçmek için en az 3 farklı galibiyet almak zorunda... Öte yandan Barcelona ise kendi evinde aldığı galibiyetle rahat konumda... İlk maçta görev almayan milli gururumuz Cengiz Ünder'in ise bu dev karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Roma Barcelona maçı bu akşam saat 21.45'te Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

TRT 1 CANLI İZLE


MUHTEMEL 11'LER

Roma: Alisson, Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov, Pellegrini, Rossi, Strootman, Cengiz Ünder, Perotti, Dzeko

Barcelona: Stegen, Semedo, Pique, Umtiti, Alba, Roberto, Paulinho, Rakitic, Iniesta, Messi, Suarez

Barça yenilgisiz

Hafta sonu ligde Leganes'i konuk eden Barcelona rakibi 3-1 yenerek haftayı kayıpsız geçti ve La Liga'daki liderliğini sürdürdü. Ernesto Valverde'nin çalıştırdığı Barcelona bu sezon La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde maç kaybetmedi.

Cengiz kadroda

Roma, Barcelona ile oynanan ilk maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Cengiz Ünder'in bugün kadroda olacağını açıkladı.

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU?

Barcelona, İspanya’da ağırladığı rakibini Pique, Luis Suarez ve Manolas ile Rossi’nin kendi kalelerine attığı gollerle 4-1 mağlup ederken, Roma’nın tek golü Edin Dzeko’dan gelmişti.

Roma’da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder ise sakatlığı nedeniyle ilk mücadelede yer almadı.





Haberin Devamı